Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیر عامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران روز دوشنبه در خصوص اهداف برگزاری این مسابقه گفت: با توجه به حضور طیف گسترده و متنوعی از اقوام و فرهنگ‌های مختلف کشورمان، در مترو تصمیم گرفتیم تا از ظرفیت مناسب گذرگاه‌های فرهنگی مترو برای معرفی بیشتر فرهنگ و آداب و رسوم اقوام به شهروندان و مسافران استفاده کنیم به همین منظور در نظر گرفتیم تا از نگاه مسافران به معرفی فرهنگ و آداب رسوم مردم عزیز کشورمان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی عبدالله‌پور به حمایت شرکت بهره‌برداری مترو تهران از جامعه هنرمندان اشاره کرد و افزود:‌ این مسابقه زمینه مناسبی برای بروز خلاقیت و علاقمندان به هنر عکاسی و آثار چند رسانه‌ای است علاوه بر این گنجینه ارزشمندی از تصاویر و آثار چند رسانه‌ای را برای نمایش عمومی در اختیار خواهیم داشت که هم از طریق برپایی نمایشگاه‌ها و گالری‌های عکس در معرض تماشای مسافران قرار می‌گیرد و هم از طریق نمایشگرهای داخل قطار و ایستگاه‌های مترو به تماشا گذاشته خواهد شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مردم از مترو به عنوان وسیله‌ای مطمئن، راحت و ارزان استفاده می‌کنند و این موقعیتی است که از مترو به عنوان فضای فرهنگی و پیام رسان استفاده کنیم.

رییس جشنواره مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای "فرهنگ اقوام و مردم ایران" نیز گفت: این مسابقه به همت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و با مشارکت مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری و آژانس عکس تهران و بنا بر برنامه ریزی های صورت گرفته توسط شورای سیاست گذاری مسابقه برگزار شد.

وی افزود: شورای سیاستگذاری این جشنواره متشکل ازافشین شاهرودی(هنرمند عکاس)، اسماعیل عباسی (پژوهشگر عکاسی و مترجم)، دکتر ناصرفکوهی(انسان شناس ونظریه پرداز جامعه شناسی)، دکترجوادصفی نژاد(پژوهشگر، تاریخ شناس اقوام وعشایرایران)، امید محدث(معاون مرکزارتباطات واموربین الملل شهرداری تهران) و حسن غفاری(عکاس مردم نگار) بود.

به گفته وی،  پس از فراخوان سراسری در مجموع تعداد ۲۱۵۰ اثر در دو بخش عکس و آثارچندرسانه‌ای به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید.

سید مجتبی تقوی‌نژاد افزود: از این تعداد، ۱۱۸ اثر در بخش عکس و ۷ اثر در بخش چند رسانه‌ای به بخش نهایی راه یافتند که در نهایت و با نظر هیأت داوران متشکل از فرهاد ورهام، امیرعلی جوادیان، مرتضی پورصمدی، فریدون قربانی و عبدالخالق طاهری ۸ اثر در بخش عکس و ۲ اثر در بخش چند رسانه‌ای به عنوان آثار برتر انتخاب و جوایزی شامل تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ۶۰ میلیون ریال برای بخش چند رسانه‌ای و ۵۰ میلیون ریال برای بخش عکس به برندگان اهدا شد.

وی در خصوص چاپ آثار راه یافته درقالب کتاب مصور مسابقه و هم‌چنین نمایش آن در گذرگاه‌های فرهنگی مترو تصریح کرد: چاپ آثار برگزیده مسابقه در قالب کتاب و نمایش این آثار در فضای نگارخانه‌های عمومی ایستگاه‌های مترو باعث آشنایی همگان با جلوه‌های اصیل فرهنگی ایران شده وموجب اتحاد و همبستگی‌های قومی در سطح ملی می‌شود. نگهداری و حفظ عکس‌ها و آثار چند رسانه‌ای این مسابقه بدون شک اسناد تصویری مهم و معتبری نیز برای مطالعات اجتماعی و مردم‌شناختی ایران در آینده خواهد بود.

تقوی‌نژاد خاطر نشان کرد: به دلیل شرایط بحرانی بیماری کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از برگزاری مراسم اختتامیه خودداری به عمل آمد و جوایز برندگان در اولین فرصت ارسال می‌شود.

حسن غفاری، دبیر نخستین مسابقه عکس و آثار چند رسانه‌ای "فرهنگ اقوام و مردم ایران"  در مترو تهران نیز با اعلام نفرات برگزیده گفت: در بخش عکس آقایان احمد تاجی، محمد قائدی، اسحاق آقایی، سعید قاسمی، امیر عنایتی و اصغر بشارتی و خانم‌ها ژاله بهرامی، عرفانه سعیدیان و در بخش چند رسانه‌ای نیز آقایان محمدرضا دهستانی و محسن کابلی به عنوان نفرات برتر این مسابقه انتخاب شدند.

وی به بیانیه پایانی هیأت داوران اشاره کرد و افزود: هیأت داوران وظیفه انتخاب و داوری آثار را به عهده داشتند که به دلیل تعداد فراوان آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه، انتخاب آثار برتر کار دشواری بود.

غفاری گفت: در تعدادی از عکس‌های رسیده، نوعی از چیدمان آزاردهنده وجود داشت، اضافه کردن اشیاء، قرار دادن انسان ها در موقعیت و مکان هایی که هیچ منطقی برای حضور آن ها وجود نداشت به عکس، و هم به مضمون لطمه جدی زده بود، شاید ورود دوربین دیجیتال، نوعی از هیجان، عجله و کثرت در عکس زیاد گرفتن از یک موضوع باعث عدم وقت به جزئیات، نور، جغرافیا و سایر عواملی تشکیل دهنده تصویر بشود.

وی خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم، برای تنومند کردن تخیل نیاز به مطالعه، خوب دیدن، کمک گرفتن از سایر دانش‌ها، خواندن شعر، دیدن نقاشی، توجه به جزئیات، تمرکز و داشتن اطلاعات قبلی راجع به برخی سوژه‌ها و آئین‌ها رهگشا باشد.

برچسب‌ها معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهر تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهر تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شهر تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شرکت بهره برداری مترو آثار چند رسانه ای بخش چند رسانه ای مترو تهران اثر در بخش بخش عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد

فرشاد مهدی‌پور گفت: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری بوده که بهم آمیخته است.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور، رییس هیات ایرانی در دیدار با استاندار کربلا با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات سابقه درخشانی دارند و همکاری آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: مساله مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی صورت بگیرد. باید تلاش کنیم عشق به امام حسین در جهان هر روز گسترش یابد. خوب نیست و دور از شآن است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. هستند کسانی که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک دو کشور را برهم بزنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند. امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری است که بهم آمیخته است.

همچنین در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا، گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: دو مشکل بزرگ داریم؛ اول جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم القای ناامیدی برای دو کشور است و می خواهند القا کنند که ایران و عراق نمی توانند پیشرفت کنند. برای همین نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم. زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

استاندار کربلا عنوان کرد: هر پیشرفتی که در این دو کشور اتفاق می‌افتد باید بازتاب جهانی داشته باشد. دشمنان حتی از داخل می‌خواهند به روابط دو کشور ضربه بزنند.

وی در خاتمه عنوان کرد: حتما باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان دو کشور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو 
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو